Scandal monstru, la Cristești! Un bărbat a fost condamnat după ce i-a spus unui rival că-i taie capul și îl pune într-un cărucior cu rotile

Un bărbat a fost condamnat de judecători după un scandal monstru, la Cristești. Individul l-a amenințat, în repetate rânduri, pe un rival. În cele din urmă, judecătorii i-au aplicat bărbatului o pedeapsă pentru a-l liniști.

Un bărbat, din comuna ieșeană Cristești, și-a terorizat un rival, amenințându-l ori de câte ori avea ocazia. În final, a fost pedepsit de judecători.

„La data de 13.09.2021, în jurul orei 20:30, persoana vătămată se deplasa, împreună cu soția sa și fiica sa, în vârstă de doi ani, pe drumul public principal, din localitatea Cristeşti, către domiciliu. Când a ajuns în apropierea locuinței, la o intersecție cu ulița ce ducea către imobil, din sens opus, persoana vătămată a observat că, pe drumul principal, circula un autoturism. Autoturismul a semnalizat pentru a pătrunde pe aceeași uliță, iar după ce a pătruns, conducătorul auto, în persoana inculpatului Măndiuc Vasile Cristinel, a oprit autoturismul marca VW Passat, de culoare neagră, a coborât geamul de la portieră și a început să-i adreseze injurii și să o amenințe pe persoana vătămată, cu acte de violență, respectiv, că o va pune într-un cărucior (scaun) cu rotile, după care a plecat. Ulterior, când cei trei au ajuns în dreptul locuinței inculpatului, acesta a ieșit la poartă si a amenințat-o, din nou, pe partea civilă, că o va pune într-un scaun cu rotile, apoi a ieșit pe stradă, având un obiect de culoare albastră, pe care martora l-a perceput ca fiind un topor. Partea civilă s-a speriat și a apelat serviciul 112”, au precizat anchetatorii.

Continuarea pe BZI



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *