Terenurile primite de la Primărie trebuie folosite în maxim un an de zile

Anunț important pentru familiile de tineri care au primit loturi de teren de la Primăria Pașcani pentru construirea unor locuințe. Edilul municipiului spune că beneficiarii trebuie să înceapă construcția locuinței în maxim un an de zile, adică măcar să facă demersurile pentru obținerea autorizației de construcție, dacă nu terenurile urmează să fie preluate și repartizate altor persoane.

În acest sens, vor fi trimise notificări de către primărie în următoarele zile. Precizările au fost făcute în cadrul conferinței săptămânale de presă.

Din zecile de loturi de teren repartizate până acum, doar pe câteva dintre ele au fost construite case de locuit. Primarul spune că principalul vinovat ar fi chiar administrația locală pe motiv că nu au eliberat la timp autorizațiile de construcție, din cauza problemelor cu Planul Urbanistic General. Abia după actualizarea PUG-ului, în anul 2022, pot fi eliberate aceste autorizații.

Menționăm că municipalitatea a repartizat până acum câteva zeci de loturi gratuit pe o perioadă de 49 de ani cu posibilitatea prelungirii contractelor, cele mai multe pe strada Morilor din Pașcani și în unele suburbii.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *