Primăria Pașcani dată în judecată de un executor judecătoresc pentru secretomanie

Primăria Pașcani a fost dată în judecată de un executor judecătoresc pe motiv că Finanțele Locale refuză să îi pună la dispoziție o serie de informații despre un imobil. Cererea de chemare în judecată a fost depusă la Judecătoria Pașcani la sfârșitul lunii iunie a.c.

Executorul judecătoresc reclamă faptul că a solicitat un certificat fiscal pentru a scoate la vânzare prin executare silită un apartament, iar cei de la Finanțele Locale au refuzat să elibereze documentul pe motiv că informațiile solicitate ar reprezenta secret fiscal.

Întrebat de această situație, primarul municipiului a spus că nu știe nimic despre acest proces, însă administratorul public, Claudiu Bodoașcă a precizat că este bine ca judecătorii să clarifice aceste situații.

Executorul judecătoresc a precizat pentru BIT TV că va solicita și despăgubiri. El susține că nu a mai întâlnit astfel de situații până acum la nici o primărie din țară.

Menționăm că și BIT TV a primit același răspuns de la Finanțele Locale atunci când a încercat să afle dacă societatea care are chioșcul din fața Gării plătește sau nu pentru ocuparea terenului de pe domeniul public. De câțiva ani de zile, folosința terenului se face fără contract de închiriere sau concesiune.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *