Începe un nou an de antrenamente de Qwan Ki Do la Clubul Long Ho din Pașcani. Se fac înscrieri

Luni, 9 septembrie, Clubul Long Ho din Pașcani își redeschide porțile pentru un nou an de antrenamente de Qwan Ki Do, un sport de arte marțiale cu tradiție și rezultate remarcabile obținute de sportivii locali. Antrenamentele vor avea loc trei zile pe săptămână, seara, lunea, miercurea și vinerea, la sala de sport de la Colegiul Național Mihail Sadoveanu.  

Înscrierile sunt deschise pentru toți cei interesați, iar părinții sunt încurajați să își aducă copiii la antrenament pentru a descoperi această artă marțială deosebită și beneficiile sale. Vârsta minimă pentru înscrieri este de 5-6 ani.

Clubul Long Ho, coordonat de președintele Adrian Zămosteanu, este cunoscut în comunitate pentru profesionalismul instructorilor și pentru performanțele deosebite ale sportivilor săi. În prezent, în clubul pășcănean sunt circa 60 de sportivi.

Practicarea Qwan Ki Do nu este doar un mod excelent de a menține o condiție fizică bună, ci și o cale de dezvoltare personală. Copiii învață disciplina, respectul, autocontrolul și cum să-și gestioneze emoțiile, valori esențiale pentru o dezvoltare armonioasă.

Pe lângă beneficiile fizice evidente, cum ar fi îmbunătățirea flexibilității, forței și coordonării, Qwan Ki Do contribuie și la creșterea încrederii în sine și la formarea unui caracter puternic. De asemenea, acest sport încurajează spiritul de echipă și ajută copiii să își facă noi prieteni într-un mediu sănătos și sigur.

De precizat este faptul că înființarea Clubului Long Ho a avut loc în 1985, iar de-a lungul anilor mai mulți sportivi au obținut medalii de aur, argint sau bronz la competiții naționale, internaționale și chiar mondiale.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *