Doi pășcăneni, pe locuri eligibile pentru Parlamentul României. De la PSD Pașcani, trei dosare

Doi politicieni pascaneni sunt nominalizați pe locuri eligibile pentru a face parte din structura viitorului Parlament al României. Este vorba despre deputatul liberal Sorin Nacuta, locul trei pentru Camera Deputaților si Lucian Rusu, locul întâi pe lista pentru Senatul României, ambele considerate eligibile. Decizia a fost luată de Comitetul Director Judeţean şi  Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Iaşi. In cadrul ședinței  din 2 septembrie a.c. a fost votată  lista candidaţilor pentru Parlamentul României, în formă ierarhică.

Această listă este rezultatul unei competiţii interne pe reguli stabilite la nivel naţional şi valabile pentru fiecare organizaţie şi analiza activităţii candidaţilor în ultimii patru ani. Venim astăzi în faţa ieşenilor cu cea mai bună listă pe care PNL Iaşi o poate propune, compusă din colegi foarte bine pregătiţi profesional şi cu un background politic şi moral ireproşabil„ se arată într-un comunicat de presa al PNL Iași.

 

Si la PSD  se discuta intens despre candidaturi si liste pentru alegerile parlamentare.

Ultima zi de depunere a dosarelor a fost 4 septembrie a.c.  Pana acum și-au depus dosarele trei membri din colegiul 5 Pașcani. Este vorba despre președintele organizației Pașcani, Dragoș Ionescu, Bogdan Alexa si primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub. Candidaturile vor fi validate in ședință Biroului Permanent Județean Iași, programata pe 5 septembrie a.c. conform precizărilor purtătorului de cuvânt al organizatiei judetene, Vlad Ciobanu, dar ordinea pe liste va fi stabilită mai târziu.

Menționăm ca la PSD Iași sunt considerate eligibile primele 4 posturi pe lista pentru Camera Deputaților si primul loc pe lista pentru Senat. Organizatia Pașcani a solicitat un loc eligibil având in vedere rezultatele de la alegerile locale dar este posibil sa obțină cel mult locul cinci pe lista pentru Camera Deputaților considerat semieligibil.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *