Horia Brenciu vă invită la Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși  – VIDEO

Artiștii naționali, mult îndrăgiți de public, ce vor participa la sfârșitul acestei săptămâni, 16-18 august, la Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși, au făcut invitații publicului pentru a participa la evenimentul mult așteptat.

Printre aceștia se află și Horia Brenciu, unul dintre cei mai așteptați interpreți pe scena ce va fi amenajată La Cruce, în vatra satului.

Un mesaj a venit și din partea solistei de la Mandinga, Barbara Isasi.

Un moment vibrant, plin de culoare și voie bună va fi asigurat de trupa The Sky din Iași.

Așadar în acest week-end, printre ultimele din această vară, vă puteți distra la Zilele Rezervației Forestiere.

Vineri va fi discotecă în aer liber, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:30, concerte cu numeroși artiști. Horia Brenciu și orchestra, Mandinga, Codruța Filip, Anișoara Puică, The Sky, Valentin Sanfira, Alexandru Brădățan, Oana Tomoiagă, Paul Ananie, Andreea Haisan, Fetele din Botoșani și mulți alți artiști locali.

La final, va avea loc un foc de artificii.

Costurile celor trei zile de sărbătoare sunt estimate la circa 160.000 de lei, o bună parte din sumă fiind din sponsorizări.

De precizat este faptul că în acest an se împlinesc 626 de ani de atestare documentară a comunei, fiind considerata una dintre cele mai vechi asezari din Moldova. Mica Bucovina, asa cum este numita in ultima perioada, a devenit intre timp una dintre cele mai frumoase comunitati rurale din Romania.

 

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *