Scandal la o nuntă din Hârlău! Laura Lavric a plesnit un muzicant în fața mirilor și a invitaților!

Un scandal monstru a avut loc în weekend, la o nuntă din Iași, unde au cântat Laura Lavric și Iulian Cosmin M., muzicant într-o formație din Hârlău. Din cauza unei neînțelegeri privind programul artistic, solista de muzică populară l-ar fi plesnit pe bărbat în fața a sute de invitați.

UPDATE: Muzicantul lovit de Laura Lavric a făcut o plângere penală la poliție.

La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 24 ani, despre faptul că în seara zilei de 20 iulie a.c., în timp ce presta un program artististic la un eveniment pe raza orașului Hârlău, ar fi fost agresat fizic, de o femeie.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Scandal monstru la o nuntă din Iași, între Laura și un muzicant! Cunoscuta artistă l-a pălmuit pe tânărul său coleg

Iulian Cosmin M., un muzicant din Hârlău, susține că a fost agresat de Laura Lavric chiar în timp ce își susținea programul artistic la o nuntă care a avut loc sâmbătă, 20 iulie 2024, la Magic Ballroom din Hârlău. Tânărul a mărturisit că interpreta de muzică populară l-a lovit peste față și l-a făcut nesimțit. Acesta crede că artista nu a avut motive să acționeze astfel, dar bănuiește că supărarea sa a pornit de la programul muzical, deoarece Laura Lavric a ajuns la nuntă mai devreme decât ar fi trebuit.

Continuarea pe BZI



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *