Iașul, primul loc pe țară la rezultatele de la Titularizare. Vezi ce medii au obținut candidații

Rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar 2024 (înainte de contestaţii) plasează județul Iași pe prima poziție la nivelul țării 

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2024 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 23 iulie, pe pagina web dedicată, http://titularizare.edu.ro/ .

La nivelul județului Iași, procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 50,23%, peste media națională care este 41,9 %, județul Iași plasându-se astfel pe prima poziție pe țară. Procentul notelor între 5 și 7 este de 34,54 %. Astfel, rata notelor peste 5 este 84,77%.

Din promoția curentă 42,94% dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte), peste media pe țară care este 38,01%.

2 candidați au obținut nota 10. 869 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, iar 599 de candidați au note între 5 și 6,99.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 1822 de candidați din totalul de 2084 de candidați care îndeplineau condițiile pentru a susține proba scrisă..

În centrele de evaluare au fost notate 1732 de lucrări, întrucât: 86 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, lucrările a 3 candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei, iar un candidat au fost eliminat din examen.

Contestaţiile referitoare  la rezultatele obținute în cadrul probei scrise a Concursului național de Titularizare se depun la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iași în conformitate cu termenul prevăzut de Calendar:

  1. a) 23 iulie 2024, până la ora 21:00, în scris, la Registratura I.S.J. Iaşi;
  2. b) 24 iulie 2023 până la ora 12:00, în scris, la Registratura I.S.J. Iaşi.

Contestațiile pot fi transmise la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi și prin poştă electronică, la adresa de e-mail titularizare@isjiasi.ro în data de 23 iulie 2024 şi în data de 24 iulie 2024 până la ora 12:00.

 

În cazul depunerii online a contestaţiei, cererea tip este semnată de candidat și se trimite scanată la adresa de e-mail titularizare@isjiasi.ro  însoţită de o copie a actului de identitate.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 31 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 6 august.

Precizăm că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

 

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *