Primul bilanț după Zilele Pașcaniului

Autoritățile locale au făcut primul bilanț după Zilele Municipiului Pașcani, din perioada 5-7 iulie. Au fost trei zile cu spectacole și comerț stradal în centrul localității, dar și cu restricții de trafic rutier.

Viceprimarul, Cristian Rățoi, a spus că ediția din acest an a fost una bună, cu artiști îndrăgiți și cu o participare de câteva mii de persoane.

Cele trei zile de sărbătoare s-au desfășurat fără scandaluri sau incidente majore. Au fost doar câteva cazuri de comerț neautorizat, mașini parcate pe trotuare sau pe spații verzi sau șoferi care au fost depistați în timp ce conduceau „pe interzis”, ignorând semnul de stradă cu sens unic.

Viceprimarul a spus că au fost pregătite 193 de loturi pentru comercianți și că au existat și câteva nemulțumiri din partea unora dintre ei.

În ceea ce privește curățenia, se pare că anul acesta ar fi fost mai curat, spun autoritățile. S-au adunat 20 de tone de gunoi, mai puțin față de anul trecut. De dimineață, străzile din centru au fost măturate și spalate, iar în jurul orei 12:00 au fost redeschise traficului rutier.

De precizat este faptul că pentru organizarea evenimentului au fost cheltuiți din bugetul local 470.000 lei pentru artiști, scena și focul de artificii.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *