Cum au fost cele trei seri de spectacole la Pașcani

Pașcaniul a fost în sărbătoare timp de trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, 5-7 iulie. Atmosfera s-a resimțit în municipiu, pornind de la zonele de comerț și până la scena amplasată în fața Primăriei. Acolo au avut loc spectacolele în cele trei seri și care au debutat de fiecare dată cu talente locale. În ziua de vineri, pe scenă au urcat copii talentați de la Clubul Copiilor Pașcani și de la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu.

Sărbătoarea a continuat cu artistul, Cristinel Iordăchioaia. Înainte de a urca pe scenă el a transmis un mesaj pentru pășcăneni.

Voia bună a continuat cu Ansamblul Constantin Arvinte din Iasi. Printre soliștii ansamblului, a fost și Simona Mazăre.

După lăsarea întunericului, publicul pășcănean a trăit sărbătoarea alături de cuplul Edward Sanda și Cleopatra Stratan, veniți pentru prima dată la Pașcani.

Spectacolul din cea de-a doua zi din sărbătoarea Pașcaniului a început tot cu talente locale de la Școala de Muzică Aria Academy și de la Asociația Sansa 2010. Voia bună a continuat cu trupa RO-MANIA.

După, pe scenă a urcat îndrăgita cântăreață de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița. Ea a declarat reporterilor BIT TV că se simte ca acasă în Pașcani.

Cel mai bun moment al serii a fost prezența artistului, SHIFT. În momentul în care a început să cânte pe scenă, mii de oameni din piațetă au început să fredoneze versurile alături de el.

Seara de sâmbătă s-a încheiat cu trupa Proconsul.

Prezentatorii evenimentului au fost Samir Marcu și Anca Alexa.

În ultima zi de spectacol, cea de vineri, startul distracției a fost dat de „Străjerii Moldovei”, ansamblu coordonat de Mihaela Ungureanu.

Apoi, scena a fost cucerită de artiști de peste Prut. Este vorba despre Anișoara Puică și Ion Paladi.

In continuare, a urcat pe scena DJ Tack, cel care a mixat pentru publicul din piațetă.

Sărbătoarea Pașcaniului s-a încheiat cu VUNK.

A urmat un foc de artificii, moment care a marcat finalul Zilelor Municipiului.

Pe canalul de Youtube al televiziunii locale BIT TV puteți revedea integral spectacolele din cele trei zile de sărbătoare, precum și mesajele artiștilor pentru pășcăneni.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *