Atmosfera de sărbătoare a început deja să se simtă în centrul municipiului Pașcani – FOTO

Comercianții care au încheiat contractele de închiriere pentru spații cu municipalitate sunt pe ultima sută de metri sau și-au amplasat deja standurile și terasele pregătite pentru Zilele Municipiului, ce vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică. Sunt oameni veniți din diferite colțuri ale țării cu haine, jucării, bijuterii, genți și multe alte lucruri.

Sunt și standuri cu obiecte bisericești. Acest domn a venit de la parohie din judetul Neamt. Nu  este pentru prima daca cand participă la sărbătoarea Pașcaniului și revine mereu cu plăcere.

Printre standurile de unde vă puteți cumpăra un suvenir și nu numai, la Zilele Pașcaniului sunt și terase cu preparate din carne, pește și multe alte bunătăți.

De asemenea, în intersecția din fața Oficiului Poștal din Deal sunt și câteva iujuri pentru copii.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 5 iulie, în sala de spectacole de la Primărie. Edilul a transmis joi, în cadrul conferintei, o invitatie pentru pășcăneni pentru a participa la sărbătoare.

Scena unde vor fi susținute spectacolele a fost amplasată și se fac ultimele pregătiri.

Urmează trei zile cu distracție în fiecare seară de la ora 19:00. În debut vor fi talente locale, iar apoi, sunt așteptați artiști naționali.    

De precizat este faptul că pentru organizarea spectacolelor, scenă și focul de artificii municipalitatea a cheltuit din bugetul local 470.000 de lei.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *