Programul Zilelor Municipiului Pașcani, 5-7 iulie

A fost stabilit programul pentru Zilele Municipiului Pașcani ce vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 5-7 iulie. Deschiderea sărbătorii va fi vineri, de la ora 11:00, în sala de spectacole de la Primăria Pașcani.

Vor fi discursurile oficialităților, premierea șefilor de promoție și a olimpicilor, un spectacol susținut de Ansamblul de dansuri populare „Rapsozii Siretului” Pașcani și un dineu.

În holul Casei de Cultură, în toate cele trei zile va fi expoziția „Tainele cărților”, realizată de Muzeul Municipal.

În seara de vineri, spectacolul artistic va începe de la ora 19:00, cu copii talentati de la Clubul Copiilor și Casa de Cultură. Apoi, voia bună va fi asigurată de Cristinel Iordăchioaia, Ansamblul Constantin Arvinte, iar în final, Eduard Sanda și Cleopatra Stratan.

Ziua de sâmbătă va începe cu „Cupa instituțiilor și societăților comerciale la fotbal”, iar de la ora 11:00 la Casa de Cultură va avea loc vernisajul expoziției de sculptură și pictură „Amprente”. Expun profesorii universitari Ilie Bostan – sculptor și Zamfira Bîrzu – pictură și prezintă criticul de artă, Maria Bilașevschi. De asemenea, va avea loc și un microrecital de pian și vioară, susținut de Elvis și Bianca Condrea.

Spectacol din fața Primăriei de sâmbătă seara va începe tot de la ora 19:00, de această dată, cu copii de la Școala Aria Academy și din Asociația Șansa 2010. Apoi, suita de artiști naționali este formată din RO-MANIA, Matilda Pascal Cojocărița, SHIFT și Proconsul.

Duminică, 7 iulie, în ultima zi de sărbătoare a Pașcaniului, cei mici se vor putea bucura de o piesă de teatru ce va avea loc la Casa de Cultură, cu actori din cadrul teatrului Tomis-Constanța.

Spectacolul de seara va începe cu Străjerii Moldovei, apoi vor continua Anișoara Puică, Orchestra Lăutarii din Chișinău și Ion Paladi, DJ Tack și VUNK.

De la ora 23.15 este programat un foc de artificii.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *