2510 lei/an pentru un loc de parcare la Pașcani

 

Surprize mari la prima licitație organizată de administrația din Pașcani pentru parcările rezidențiale.

Au fost scoase la închiriere 32 de parcări dar s-au înscris doar 14 solicitanți. In urma licitației care a avut loc pe 5 iunie a.c.  , de la ora 10.00 au fost adjudecate doar 9 parcări pentru care au fost depuse 33 de oferte. Prețul de pornire a fost de 200 lei/an dar cea mai mare oferta adjudecată a fost de 12 ori mai mare, de 2510 lei /an pentru un singur loc de parcare, conform datelor furnizate de Primăria Pașcani la solicitarea BITTV.

Au fost scoase la licitație cinci locuri de parcare in parcarea P1 din strada Gării și toate au fost închiriate, 13 locuri in parcarea P2 de pe strada Vasile Alecsandri din care au fost inchiriare doar 3, 6 locuri in parcarea P5 de pe strada Aleea 22 Decembrie din are nici unul nu a fost închiriat si 8 locuri in parcarea P3 de pe strada Vasile Alecsandri din care a fost închiriat doar unul.
Durata contractului de închiriere va fi de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire pe o perioada de doi ani și jumătate.
Menționăm ca în schimbul taxei anuale,  beneficiarii au rezervate parcările rezidențiale intre orele 18.00 – 07.00. Serviciul de ridicare a mașinilor care ocupă ilegal parcările rezervate ar urma să fie asigurat de o firmă privată,  conform precizărilor primarului Marius Pintilie.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *