Noapte albă în secţiile de votare. Cozi interminabile cu sute saci cu buletine de vot care aşteaptă să fie primite la Birourile Electorale

A fost noapte albă în secţiile de votare. Imediat după închiderea urnelor, membrii comisiilor au început numărarea, iar mai apoi sacii cu voturi au fost transportaţi spre Birourile Electorale de Sector sau Biroul Electoral Municipal.

Întreaga noapte buletinele de vot au ajuns la Birourile Electorale de sector şi asta se întâmplă chiar şi la această oră. În continuare preşedinţi secţiilor de votare aduc aici sacii cu buletinele de vot. Odată ajunse aici voturile sunt centralizate, iar dacă există diferenţe între numărul înregistat în sistemul digital şi numărul scris pe saci aceastea vor fi din nou numărate.

Dacă vorbim de incidente, la nivel naţional au fost de ordinul sutelor conform datelor oferite de MAI. Şi în Capitală au fost incidente, mai puţin ce e drept dar au existat amenzi de până la 26.000 de lei. Printre incidentele de ieri, un bărbat din Sectorul 5 a reclamat că a primit buletinele de vot deja ştampilate, iar un bărbat din Sectorul 6 a încercat să plece acasă cu ştampila de vot.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *