Incendiu in miez de noapte in cartierul Vatra din Pascani. O locuinta a fost cuprinsa de flacari (video)

Incercare grea pentru o familie din cartierul Vatra din municipiul Pascani. Casa in care locuiau, situata pe strada Stefan cel Mare, a fost cuprinsa de flacari in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1:00. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la Sectia de Pompieri Pascani dar si de la Politie.

Aseară s-a produs un incendiu în municipiul Pașcani, au actiunat de la Secția de Pompieri Pașcani 4 autospeciale de intervenție și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat.
În urma incendiului au ars acoperisul pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, mobilier divers, centrala termică, aproximativ 500 de kg de diverse materiale textile. Nu au fost victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.” au precizat reprezentantii ISU Iasi.

The post Incendiu in miez de noapte in cartierul Vatra din Pascani. O locuinta a fost cuprinsa de flacari (video) first appeared on BitTV.Info – PASCANI, TG. FRUMOS, HARLAU.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *