Evenimente fără restricții la Casa de Cultura din Pașcani, după încetarea stării de alerta

Evenimente fără restricții la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pașcani, după încetarea stării de alerta. Reprezentanții instituției postat un mesaj pe o pagina de socializare, prin care spectatorii sunt anunțați la modul în care se face accesul în sala de spectacole.

„Având în vedere că starea de alertă s-a încheiat azi, 9 martie, ora 00.00, aducem la cunoștința spectatorilor noștri că, începând de astăzi, accesul în sala de spectacole nu se va mai face cu obligativitatea prezentării Certificatului Verde, nu va mai fi nevoie de distanțare socială, masca de protecție, rămânând doar la stadiul de recomandare! Vă așteptăm!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a instituției.

Menționăm ca starea de alerta din România a încetat miercuri, la miezul nopții, astfel că măsurile restrictive au fost eliminate. Masca de protecție nu va mai fi obligatorie, nici în spațiile interioare, nici în exterior, operatorii economici vor funcționa fără restricții de oră sau capacitate, se renunță la formularul PLF și, de asemenea, certificatul digital COVID nu va mai fi solicitat la intrarea în România. 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *