Un pășcănean a băut clor cu gândul de a-și pune capăt zilelor. Medicii l-au salvat

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Pașcani a fost la un pas de moarte, luni dimineață, 28 februarie, după ce a încercat să își pună capăt zilelor. El a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal, după ce a băut clor, cu gândul de a-și încheia socotelile cu viață. Medicii pascaneni au reușit să îl stabilizeze.

În cursul zilei de astăzi s-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgențe un bărbat în vârstă de 52 de ani, cunoscut cu probleme psihiatrice, care a consumat clor, în scop autolitic. Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, iar în următoarele ore se va lua o decizie dacă se va trimite mai departe sau va rămâne internat la noi” a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, doctorul George Carp.

De precizat este faptul că este al doilea caz din ultimele zile în care o persoană recurge la astfel de gesturi. Săptămâna trecută, o femeie de 49 de ani dintr-o comună apropiată municipiului a încercat să își ia viață, prin autoincendiere. Elicopterul SMURD a preluat-o, în stare gravă, de la Spitalul de Urgențe din oraș și a transferat-o la Iași.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *