Facturile la apă pot fi plătite și pe platforma ghiseul.ro

Vesti bune pentru clientii ApaVital. Incepand de marti, de pe 4 ianuarie, pascanenii isi pot achita facturile la apa, fara sa iasa din casa. Plata se poate face online, fara comision, prin interediul platformei ghiseul.ro.

Astfel, pasii de urmat sunt cat se poate de simpli. Cei care doresc sa inregistreze plata facturii o pot face si fara sa aiba cont pe platforma. Ei vor trebuie sa completeze o serie de date, iar confirmarea tranzactiei se face printr-un e-mail care apare in sistemul ghiseul.o, la sectiune “Plăți anterioare” cu statusul “Procesată”.

Precizam ca raman valabile si vechile optiuni de plata; online prin portalul www.apavital.ro, prininternet banking sau prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store. Facturile se se mai pot achita și la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution, la sucursalele CEC Bank, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *