VIDEO | Moș Crăciun s-a mutat aproape de Pașcani. A fost în redacția BIT TV și a dat de veste unde îi este satul cu reni și spiriduși

Mos Craciun s-a mutat la doar 60 km de municipiul Pascani. Mai exact, in Negresti, judetul Neamt. In aceasta perioada, in localitate se construieste satul mosului mult iubit de copii. Este o investitie privata, iar deschiderea va avea loc pe 1 decembrie – de Ziua Nationala. 

Acolo veti gasi 12 casute in care batranelul isi petrece timpul pregatind darurile din seara de ajun si nu doar atat. Se relaxeaza, citeste, se distreaza cu spiridusii si are grija de reni. Satul va fi deschis nu doar in perioada sarbatorilor de iarna, ci tot anul.

Cei care ajung in satul lui Mos Craciun trebuie sa stie ca vizitarea se va face dupa un traseu ghidat care va dura 30 de minute. Veti vedea Casuta Spiridusilor, posta unde se primesc scrisori, ateliere, sania ce zboara in ajun si multe alte minunatii. In timpul traseului vor  fi spuse si multe povesti.

Deschiderea de pe 1 decembrie va fi cu spectacol, aprinderea luminitelor, foc de artificii si multa voie buna. Insa, in functie de situatia sanitara din tara si restrictiile impuse, urmeaza sa fie stabilite toate detaliile privind numarul de participanti si manifestarile permise.

Ideea construirii satului vine de la cativa oameni de afaceri care s-au gandit ca ar bine sa fie Craciun in fiecare zi, pe tot parcursul anului. Este un proiect original, inspirat din poveștile bătrânului spiriduș iar investiția anteprenorială se dorește un viitor reper apreciat de copii, părinți și turiști. În tot acest timp, Moșul va fi de întâlnit personal cu tot cu renii săi, rumegătoare aduse special din zona scandinavă pentru a întregi decorul magic al complexului de agrement.

Batranul tine pasul cu vremurile in care traiam – are pagina de Facebook, canal pe Youtube si site pe internet. Ca sa dea de veste in tara ca se pregateste de oaspeti, a venit in redactia BIT TV Pascani, unde in cadrul emisiunii Dialoguri esentiale a vorbit despre tot ce inseamna noul proiect. Pe site-ul bittv.info si canalul de Youtube cu acelasi nume, puteti vedea dialogul cu Mos Craciun.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *