Tineri cu chef de joacă

Un grup local de tineret, „Unstoppable” invită tinerii pășcăneni la joacă. Sunt o echipă formată din 19 tineri motivați care au început sa organizeze din luna octombrie a acestui an mai multe activități care se desfășoară în parcul Peștișorul. Grupul reunește predominat tineri de la Liceul Teoretic ‚Miron Costin”, dar si de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

Zilele de joaca sunt gândite în funcție de o tematică, iar cei care participă trebuie să dea dovadă de imaginație, căci sunt propuse scenarii în care personaje sunt chiar membrii echipei de la „Unstoppable”. De asemenea, sunt puse la punct și jocuri sportive sau chiar activități de educație non-formală.

Reușesc să împartă voie buna si energie, iar  ca mod de organizare, tinerii sunt susținuti de organizația umbrelă, Asociația Grupurilor Locale de Tineret.

Pe viitor, tinerii sunt ambițioși si speră să se poată organiza si sa funcționeze ca o noua asociație in Pașcani. In momentul de față activitățile sunt desfășurate in aer liber, iar recuzita necesară pentru zilele de joacă, cât și gustările sunt puse la dispoziție chiar de voluntari.

Precizăm că până acum echipa de la „Unstoppable” a organizat patru zile de joaca, activități care s-au bucurat de un răspuns pozitiv din partea copiilor si tinerilor din Pașcani.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *