Când va avea loc proba de interviu pentru directori, în școlile din Pașcani

De luni, 15 noiembrie, incepe perioada sustinerii probei interviurilor pentru posturile de director şi director adjunct, in judetul Iasi. In municipiul Pascani, conform graficului postat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi interviurile pentru cei care vor sa conduca institutiile de invatamant vor avea loc in perioada 17-25 noiembrie, astfel:

Colegiul National Mihail Sadoveanu – 17 noiembrie;

Colegiul Tehnic Cai Ferate Unirea – 17 noiembrie;

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc – 17 noiembrie;

Liceul Tehnologic Nicolae Iorga – 18 noiembrie;

Liceul Teoretic Miron Costin – 18 noiembrie;

Scoala Gimnaziala Iordache Cantacuzino – 22 noiembrie;

Scoala Gimnaziala Gastesti – 23 noiembrie;

Scoala Gimnaziala Speciala – 24 noiembrie;

Clubul Copiilor Pascani – 25 noiembrie.

In unele scoli, ar urma sa fie aceleasi persoane in conducere, in timp ce in altele, sunt deja anuntate schimbari. La Liceul Teoretic Miron Costin, candideaza aceeasi echipa de conducere, Mihaela Anusca – principal  si Elena Dascalita – adjunct . La fel si la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Elena Pantiru – principal si Mihaela Puscasu – adjunct.

La Colegiul National Mihail Sadoveanu, sunt noi persoane in cursa pentru functii: Mihail Frasila, Radu Ardeleanu si Monica Plescan.

La Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga va fi o conducere noua. Angelica Blagoci, Ema Neculaes si Mariana Gurzun vor sustine proba de interviu.

Si la Colegiul CF Unirea vor fi schimbari. Pentru functia de director principal candideaza Daniela Orasanu, iar pentru adjunct, Marius Puțintelnicu.

Situatia in scolile gimnaziale din oras este urmatoarea: de la Iordache Cantacuzino, candideaza Eugenia Nour, Oana Jipa si Ionut Mocanita, la Scoala Speciala, Gabriela Nedelcu si Catalin Condrea, iar la Gastesti, Monica Plescan si Laura Maftei.

Potrivit calendarului oficial publicat de Ministerul Educaţiei, pe 13 decembrie candidaţii declaraţi admişi pentru mai multe funcţii sau unităţi de învăţământ îşi vor exprima opţiunile, putând opta pentru una dintre funcţiile obţinute şi pentru care au fost declaraţi admişi, urmând ca pe 17 decembrie să se valideze rezultatele finale.

În mod oficial, numele noilor directori de şcoli se vor cunoaşte ori la finalul lunii decembrie, după emiterea deciziilor de numire, ori după 10 ianuarie, când vor intra aceste decizii în aplicare. La nivelul judeţului Iaşi se vor susţine 379 de probe pentru funcţiile de director sau director adjunct.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *