O familie de români a murit într-un accident tragic, în Italia

Sfârșit tragic pentru a familie de români din comuna Hălăucești în urma unui accident rutier grav care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Veneția, pe șoseaua Triestina, sensul spre Jesolo. O tânăra de doar 21 de ani și părinții ei au murit după ce mașina în care se aflau, un Ford Focus, s-a ciocnit violent cu un alt autoturism.

Impactul a fost devastator, autovehiculele au fost complet distruse și una dintre ele a ieșit de pe carosabil, răsturnată. Victimele nu au avut nicio șansă de scăpare. Tatiana Celina Ciobanu (40 de ani), Francisc Marita Ciobanu (45 de ani) și fiica lor Diana Francesca Ciobanu (21 de ani) și-au pierdut pe loc viața.

Potrivit  Corriere del Veneto, la volanul mașinii românilor, în momentul producerii accidentul se afla mama, iar familia călătorea spre Jesolo, locul în care își aveau domiciliul.

La fața locului au intervenit pentru operațiunile de salvare pompierii, medici din cadrul serviciului de ambulanță și carabinierii. Trei echipe de pompieri au lucrat pentru a securiza mașinile și a extrage victimele din interior. În ciuda încercărilor de resuscitare, medicii au declarat în cele din urmă patru decese. În urma accidentului înfiorător, și-a pierdut viața și șoferul celui de-al doilea autovehicul implicat în accident. Este vorba despre tânăra Jyotika Piaser, o femeie de de origine indiană, în vârstă de 29 de ani, care conducea o Toyota Yaris.

În accident a fost implicat și un al treilea autoturism. Este vorba despre un Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 65 de ani, care a lovit Toyota Yaris imediat după accident. Aflat în stare de șoc, el a fost transportat la spital, însă a fost externat la scurt timp, deoarece nu prezenta răni grave. Șoferul nu a observat Yaris-ul pe carosabil, deoarce ambele mașini implicate în accident aveau farurile stinse.

Precizăm că cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat această nenorocire sunt în desfășurare, iar, din primele informații transmise de autoritățile italiene, rezultă că vinovată ar fi fost mașina condusă de Jyotika Piaser, care ar fi intrat pe sensul opus lovind autoturismul în care se aflau românii.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *