Agendă culturală de week-end. Spectacol-concurs la Casa de Cultură a Studenților și două piese de teatru

Sfarsitul de saptamana aduce multa voie buna si doua piese de teatru, in Iasi. Duminica, 7 noiembrie, de la ora 16:00, la Casa de Cultura a Studentilor va avea loc spectacolul-concurs „Muguri de cantec romanesc” la care s-au inscris copii talentati din tot judetul. Este cea de-a doua editie, pentru participantii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani.

Pe scena vor urca 18 concurenti, iar printre ei se afla tinere talente din Todiresti, Motca, Costesti, Podu Iloaiei si alte localitati. De exemplu, o puteti vedea cum evolueaza si pe Mateea Maria Bunduc din Motca sau Iosif Carpa din Costesti.

Pe aceeasi scena va fi Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Judetean Iasi si solisti vocali precum Constantin Bahrin, Claudia Martinica, Andrei Balan, Simona Mazare si Andrei Liță. La spectacol se intra cu bilet, ce poate fi cumparat de la sediul Ansamblului „Constantin Arvinte”, de pe soseaua Bucium, nr. 80 (telefon 0332.443.673), de luni pana vineri, intre orele 9-15. Pretul este de 16 lei, redus la jumatate pentru elevi, studenti si pensionari. Accesul se face doar pe baza certificatului verde.

Tot duminica, 7 noiembrie, ii puteti duce pe cei mici la Teatrul pentru Copii și Tineret “Luceafărul”. De la ora 10:00, pot vedea „O poveste japoneza” iar de la ora 11:30, „Frumoasa si Bestia”.

 

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *